איך מקלים על הסרבול הנוראי של שאיבה דו צדדית?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

13/08/2012 | 13:53 | מאת: שואלת

שלום רב, אני שואבת ב-PUMP IN STYLE של מדלה. בפני עצמה המשאבה מעולה-יוצרת וקום טוב וכו'. עם זאת יש לי בעיה של סרבול מטריד בתהליך השאיבה. קשה לי לתפוס את שני הבקבוקים בשתי הידיים, ובטח להעבירם ליד אחת כשצריך את היד השניה למשהו (כמו לפתוח את השאיבה\להגביר עצמת ואקום). יש מהמ דצהו בלבקבוק, אבל אני לא מבינה במה הוא עוזר לי, שהרי הפטמה מזדקרת למעלה, וזה בכלל לא בזוית שמאפשרת להעמיד את הבקבוק על השולחן ולשאוב בלי ידים. כמו כן שדי גדולים וכשאני מצמידה את המשפך ("מגן שד") אל השד זה מוחץ את השד כלפי מטה באופן שלדעתי לא מאפשר זרימה טובה לחלב שברביעי השד התחתונים. יוצא שאני מחזיקה 20 דקות כל פעם עם שתי הידים את שני השדים הכבדים והגדולים שלי ואת שני הבקבוקים וזה נורא לא נח וגם כבד. מה עושים להקל על כך? היתכן שאני ממש לא מבינה איך שואבים אם כל כך מסתרבל לי? תודה. כמו כן אודה אם תכתבו מה השינויים שחלים בחלב שאוב מוקפא-כלומר מה הוא מאבד? האם הנוגדנים נשארים פעילים כשמפשירים את החלב המוקפא?

13/08/2012 | 14:25 | מאת: יעלה דגן

13/08/2012 | 15:01 | מאת: יעלה דגן

שלום, זה באמת מסורבל להניק עם משאבה דו צדדית. נסי להיעזר בכריות שיתמכו בידייך בזמן שאת מחזיקה את הבקבוקים או לחבר את הבקבוקים לבגד ע"י בד או חיתול בד. יש חזייה תומכת של מדלה, מיוחדת לשאיבת חלב. למדלה יש משפכים שונים שמתאימים לגודל השדיים הספציפיים אפשר להשיג בשילב או דיאדה. תתקשרי למדלה הם יתנו לך יעוץ ואולי טיפים נוספים 09-9727620. השאיבה עשויה לפגוע במידה מסוימת באיכות החיסונית שבחלב, אך עדיין היא עדיפה על פורמולה. יעלה

13/08/2012 | 21:19 | מאת: שואלת

14/08/2012 | 15:37 | מאת: מצאתי

אני לא יודעת מה מדלה נותנים, אבל ברגע שהעלת את הרעיון של חזייה יעודית, פשוט גזרתי שני חורים קטנים בחזיה ישנה שלי ועכשיו זה עולם אחר. אני אפילו יכולה לכתוב לך במחשב תוך כדי שאיבה... :) טוב, אולי זה לא כייף כמו שכתבתי בהתלהבות בכותרת, זו עדין שאיבה, אבל זה בפרוש שדרוג! תודה!

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה