האם התזונה שלי משפיעה על

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

22/07/2012 | 22:33 | מאת: דנה

כמות הגזים של התינוקת שלי? ואם כן, ממה עלי להימנע? והאם בשימוש בסימיקול(נגד גזים) עלי לתת לפני כל הנקה-כתוב לפני כל ארוחה..תודה רבה

23/07/2012 | 22:00 | מאת: חגית פוקס

דנה שלום, בעיקרון בהנקה מותר לאכול הכל, כיון שעד שהאוכל שהאם אכלה מגיע לחלב הוא עובר תהליכי פירוק רבים ולא כל כך משנה מה היה המקור, אם זאת אם יש מאכל שאת אוכלת ומרגישה שמגביר מאוד את הגזים אצל התינוקת שלך, נסי להימנע מאכילתו ולבחון את ההשפעה שיש לכך. לגבי שימוש בסימיקול ושאר תכשירים, כדאי אם לוקחים לפעול בדיוק על פי הוראות היצרן כדי למקסם את ההשפעה. לילה טוב ושקט... חגית

24/07/2012 | 23:03 | מאת: דנה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה