השתלבות במסגרת

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

22/07/2012 | 07:34 | מאת: שיר

בוקר טוב יש לי תינוקת בת חצי שנה, עד כה ינקה הנקה בלעדית. התחלתי טעימות, ולאחרונה מתחילה להסתגל בהדרגה להאכלה מכפית... בספטמבר אני חוזרת לעבודה ורציתי להתייעץ לגבי ההנקות. היא לא לוקחת בקבוק בכלל. אני מנסה מאד בעדינות כל יום, ולפעמים היא מוכנה לקחת 2-3 שלוקים וזהו. אני לא דוחפת לה את הבקבוק כמובן ועושה את זה עם המון סבלנות. אבל אני מודאגת, כי בעוד כחודש אני חוזרת לעבודה, ועצם המחשבה שמהבוקר עד 15.00 אחה"צ היא לא תינק נראית לי בלתי אפשרית כרגע. איך אני נערכת לעניין הזה ? לעזרתכן אודה תודה ושבוע טוב

22/07/2012 | 17:59 | מאת: חגית פוקס

שיר שלום, נראה שאת והתינוקת שלך נהניתן מחצי שנה של הנקה מוצלחת, שבתקופה זאת היא לא הכירה את הבקבוק, יש תינקות שלמרות שלא אכלו מבקבוק מוכנים לקחת אותו ללא בעיות ויש תנוקות רבים שלאחר שהתרגלו להנקה הם סרבני בקבוק. מצד שני הילדה שלך כבר גדולה ובספמבר לפי החישוב שלי היא תהיה כבר כמעט בת 8 חודשים, כך שיכול להיות שתוכל להסתדר ללא בקבוק. אפשרות אחת שיכולה להיות, שכאשר היא תהיה במסגרת, היא כן תתרגל ותסכים לקחת שם בקבוק ואז ניתן יהיה לתת לה שם בנוסף למוצקים בקבוק/שנים ליום ניתן לתת בו חלב שאוב, אם את תשאבי בעבודה או אם יש לך סטוקים של חלב שאוב, אם לא אז תמ"ל. (לפעמים כשלא האם נותנת את הבקבוק, או כשאין ברירה הם מתרצים) אפשרות שניה שהילדה תמשיך לסרב לבקבוק, ואז ניתן לתת לה בכפית חלב שאוב/תמ"ל עם תוספת דיסה להסמכה בנוסף לאוכל המוצק. אם גם את זההיא לא תסכים היא תסתדר רק עם האוכל המוצק, זה דורש יותר זמן והשקעה אך היא תוכל להסתדר ובבית היא תקבל את ההנקות. בכל מקרה הצעתי שתהני מהזמן שנותר לכן להיות ביחד בבית, יכול להיות שהיא תפתיע ואחרי כמה ימים במסגרת תיכנע ותיקח בקבוק... בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה