פטריית שמש בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

15/07/2012 | 17:32 | מאת: חגית

שלום אני כבר חודש וחציאחרי לידה, לפני ההריון הייתה לי פטריית שמש שחוזרת לי כבר כל עונה ובד"כ אני לוקחת כדורי ניזורל וכשנכנסתי להריון אמרו לי שאסור ליטול תרופה זו , בינתיים זה ממש התפשט לי בכל הגוף ועכשיו אני מניקה. באיזו תרופה אני יכולה להשתמש בלי לסכן את התינוק, אני חייבת דחוף כי כל הגוף שלי כתמים... תודה

15/07/2012 | 21:26 | מאת: חגית פוקס

שלום חגית, אני ממליצה שתחזרי לרופא שמטפל בך ותבקשי ממנו תרופה חליפית לטיפול בפטריית שמש, שבטוחה לשימוש בהנקה. אם לרופא יש ספק בבטיחות התרופה החליפית בהנקה, כדאי להתיעץ עם המרכז ליעוץ תרופתי בבי"ח אסף הרופא, 9779309- 08 (14:00 – 8:00) ולקבל מהם את המידע העדכני. אני מקווה שאכן יוכלו למצוא לך תרופה מתאימה. כל טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה