הנקה אחת ביממה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

04/07/2012 | 09:51 | מאת: שרית

שלום לכן, בני בן 3 חודשים, הנקתי אותו הנקה מלאה עד גיל חודשיים לאחר מכן התחלתי לשלב סימילאק והנקה. כעת אני מניקה הנקה אחת בלבד במהלך היממה - בדרך- כלל זה לפנות בוקר כאשר אני מניקה משני הצדדים (מכל צד 10 דקות) אני ממש רוצה להמשיך ולהניק אפילו שאני מניקה הנקה אחת בלבד. שאלותיי הן: 1.האם החלב יכול להעלם/להתייבש בדרך זו שאני מניקה הנקה אחת בלבד?? 2. והאם יש קשר לזרימת החלב ברגע שהשד אינו מלא?

05/07/2012 | 12:29 | מאת: חגית פוקס

שרית שלום, אני מבינה את רצונך להמשיך להניק, אם זאת כדי שתמשיך להיות תפוקת חלב, ישנו צורך בגרוי מספר פעמים ביממה לשד על ידי הנקה או שאיבה. בהחלט יתכן שישנה הפחתה בכמות החלב עד להפסקת יצור חלב. ההפחתה חלה על כל הנקה ולכן את מרגישה פחות זרימה. בהצלחה חגית

05/07/2012 | 21:58 | מאת: שרית

האם כעת אני יכולה לחזור ולהניק מס' פעמיים ביום(לפחות 3) לאחר שבמשך חודש הנקתי הנקה אחת ביממה? האם זה אפשרי??

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה