מניקה 10 חודשים ופתאום...

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

14/06/2012 | 11:13 | מאת: גלית

שלום! אני מניקה בשמחה כבר 10 חודשים. לאט לאט מפר ההנקות הצטמצם, עם הוספת האוכל המוצק וכו. כרגע מניקה ארבע הנקות ביום: בוקר, אחרי הגן, לפני השינה, התעוררות בלילה. בכל פעם צד אחד. בשבועיים האחרונים חזרתי לעבוד בערבים, ואני מדלגת על הנקת אחר הצהריים והערב, ובמקום שואבת בערב משני הצדדים לסרוגין, חצי שעה סהכ. הגוף התחיל להתבלבל לחלוטין! אני סובלת מהלילה מגודש בצד אחד, גושים כואבים, שלא נפתר למרות שהנקתי פעמיים מהצד הזה: הלילה ןבבוקר. לשאוב? לחמם את השד? אשמח לעזרה. גלית

17/06/2012 | 12:20 | מאת: חגית פוקס

גלית שלום, לטיפול בגודש מומלצת שאיבה עד להקלה וכן קירור המקום, את יכולה לשים חיתול טטרה בפריזר ואחר כך לשים אותו עשרים דקות על השד, או לחלופין לעטוף שקית סנפרוסט בבד/ חיתול טטרה ולשים 20 דקות על השד. אם יש גושים, מומלץ בעזרת ההאגרוף לעשות מסג' טוב במקלחת לשחרר אותם. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה