יונקת בלילה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/06/2012 | 18:02 | מאת: טל

הי בתי בדיוק חוגגת 8 חודשים ויונקת קבוע בוקר ולילה וגם במהלך היום אך משתנה מאוד בין פעם 1 לשלוש תלוי אם אנו בבית או בחוץ,היא יונקת לפני השינה וכך נרדמת,אחרכך קמה בקביעות לאחר 5 שעות אוכלת וחוזרת לישון0לא תמיד חוזרת לישן וחוגגת (:)אני מעוניינת להפסיק את ההנקשה בלילה,איך עלי לעשות זאת הכי פחות כואב?ובכלל עד מתי כעקרון אמורים לאכול בלילה? ידוע לי כי זה משתנה ולא תורה קבועה אך אשמח לקבל עצות-חשוב לציין כי כאשר אני מציעה לה תמ"ל אוכלת אך אינני משתמשת בזה. תודה רבה מראש

09/06/2012 | 19:35 | מאת: יעלה דגן

שלום טל, את צודקת יש גישות שונות להרגלי שינה. בנוגע לתינוקות יונקים בשנה הראשונה מומלץ להניק בהתאם לדרישה גם בלילה. נסי ללמד אותה לא להירדם עם ההנקה. בלילה השינה לא רצופה ותינוק שלא יודע להירדם לבד, ידרוש שירדימו אותו בדרך שהתרגל אליה, לדוגמא תוך כדי הנקה. כשהיא מתעוררת אל תניקי ישר, לפעמים התינוקות לאחר כמה זמן נרדמים לבד. גם תינוקות שאוכלים תמ"ל מתעוררים בלילה כך שזו לא סיבה להפסיק להניק. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה