דלקת בהנקה- דחוף!

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/06/2012 | 11:28 | מאת: אורית

שלום וברכה, ילדתי לפני כשבוע והיום התפתחה לי דלקת בשד. הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה ואמרה לי לא להניק מהשד עם הדלקת כדי שהתינוק לא יאכל את המוגלה. ולכן עלי לשאוב ולשפוך את החלב. האם זה נכון? האם אסור להניק כשיש דלקת? אשמח לתשובה מהירה. תודה אורית

09/06/2012 | 16:57 | מאת: יעלה דגן

היי אורית, מצטערת על האיחור במתן התשובה. ההמלצה היא להניק משני הצדדים, גם מהצד הדלקתי, מאוד חשוב לרוקן את השד, אם את מרגישה שהתינוק לא רוקן אותו יש להוסיף שאיבה. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה