התקן הורמונלי בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

13/05/2012 | 09:50 | מאת: רותם

בת 33 ,אמא לתינוק כבן שנה שעדין יונק חלב אם.מעונינת לשים התקן תוך רחמי הורמונלי(מרנה). האם יש סיכון לבריאות הפעוט בזמן הנקה עקב ההרמונים המופרשים בגופי?

13/05/2012 | 12:35 | מאת: חגית פוקס

רותם שלום, אין שום בעיה לשים התקן תוך רחמי הורמונלי בזמן הנקה של פעוט בן שנה. אין בכך סיכון לפעוט עקב ההורמונים המפורשים בגופך, כמות מאוד קטנה אם בכלל עוברת אליו וגם היא לא בעייתית. יום טוב חגית

26/12/2013 | 14:33 | מאת: איריס

חבל שאנשים שלא מבינים בזה כותבים תגובות לא מדויקות. וחבל שרופאי נשים ממליצים על שימוש בהתקן ובגלולות בהנקה בלי להתעמק בנושא ייצור החלב. מסתבר שההורמון שמופרש מהגלולות ומההתקן פוגע בייצור החלב ומקטין את כמויות החלב. יש נשים שמתלוננות גם על דכאון לאחר החדרת ההתקן. כדאי להיכנס ולקרוא באינטרנט את כל התגובות וההמלצות שיש. במיוחד המלצות של יועצות הנקה, היות ולרופאי נשים לא ממש אכפת לגבי איכות ההנקה וכמויות החלב...

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה