איכות חלב אם

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

16/04/2012 | 10:34 | מאת: אני

שלום, יש לי בן בעוד שבוע הוא בן 8חודשים, הוא עדיין יונק, יש אנשים שאומרים לי שהחלב עכשיו נעשה מדולל וכמו מים, עד כמה זה נכון? תודה

16/04/2012 | 20:42 | מאת: חגית פוקס

אני שלום, נמצא שחלב אם משתנה בהתאם לגילו של הילד. חברות התרכובות מזון לתנוקות מנסות לחקות את תכונותיו היחודיות של חלב אם ולכן פיתחו את השלבים שמתאימים לפי גיל. החלב שלך בהחלט לא מדולל, (למרות שהוא מכיל אחוזים גבוהים של נוזלים) והוא מתאים לצורכי התינוק שלך, יחד עם זאת מומלץ בגיל זה מלבד חלב אם גם לתת לתינוק תוספות של אוכל מוצק. המלצתם החמה של ארגוני הבריאות בעולם היא להמשיך הנקה בגיל זה בשל יתרונותיה בתחומים רבים. לילה טוב, חגית

18/04/2012 | 20:57 | מאת: אני

שלום, תודה לתשובה האם זה נכון שההנקה מגבירה את רמת ה IQ? למה בכלל מומלץ חלב אם? מה היתרונות? תודה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה