דקטרין, שיניים?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

11/04/2012 | 18:24 | מאת: גילי

שלום. בתי בת חודשיים. הרופא אמר שיש לה קצת פטרייה על הלשון ונתן מרשם למשחת דקטרין. על ההוראות בתוך הקופסא רשום לא לתת לפני 6 חודשים. האם באמת ניתן לשים לה לפני? ובנוס רציתי לשאול, היא הרבה מריירת, האם ייתכן שיוצאות לה כבר שיניים? כבר יומיים היא בוכה/צורחת המון בלי חום וכל פעפ אוכלת קצת או לא רוצה לאכול. יש עצה? תודה, גילי

14/04/2012 | 18:17 | מאת: יעלה דגן

שלום גילי, דבר ראשון ניתן למרוח על הלשון משחת דקטרין גם לפני גיל 6 חודשים, בהתאם להוראת הרופא. הריור מאוד אופייני בגיל זה ולא קשור בהכרח בהוצאת השיניים. יש חוסר איזון בין יצרת הרוק ויכולת הבליע. החוסר שקט יכול לנבוע מסיבות שונות, גזים, תחושה כללית לא טובה, צינון קל. תני לה לאכול בהתאם לדרישה ואם לא חולף בקרוב פני לרופא. יעלה.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה