הגברת חלב בשאיבה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

24/03/2012 | 15:50 | מאת: מיכל

שלום התינוק שלי בן 4 חודשים, עד לאחרונה הנקה בלבד. חזרתי לעבודה והתינוק בפעוטון. אני שואבת אך הוא זקוק ליותר במשך היום (אני שואבת כ -250 מ"ל במשך היום והוא נוטל בממוצע 3 בקבוקים של 120 בפעוטון). אני שואבת פעמים בעבודה (הפרש של כ 3-4 שעות בין השאיבות). האם יש דרך להגביר ייצור החלב? מה לגבי כדורי חילבה? תודה

25/03/2012 | 11:02 | מאת: יעלה דגן

שלום מיכל, כל הכבוד שאת משלבת הנקה וחזרה לעבודה, אני יודעת שזה לא קל. ע"מ להגביר את ייצור החלב נסי לשאוב עוד פעם בעבודה (כל שלוש שעות) אפשרות אחרת היא לשאוב ישר לאחר שאת מניקה את השאריות הנותרות. צברי לקבלת כמות מספקת, זה גם יגביר את הספקת החלב הכוללת שלך. לקיחת חילבה שלוש גלולות שלוש פעמים ביום עשוי לעלות את כמות החלב. מומלץ בסופי שבוע וכאשר את לא בעבודה להניק בהתאם לדרישה זה יבסס את הכמות הקיימת. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה