פרולקטין

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

20/03/2012 | 16:49 | מאת: רינה

היי אני כבר שנתיים ותשעה חודשים אחרי לידה הנקתי את הבן שלי למשך שישה חודשים ולא בתדירות גבוהה וכמות החלב הייתה קטנה מאז שהפסקתי להניק באופן אקראי גיליתי שאם אני לוחצת על הציצי יורדת טיפה של נוזל צהוב ממש טיפה קטנה ורק אם לוחצים ורק משד אחד הלכתי לרופאת נשים היום אחרי ששמעתי שזה יכול למנוע הריון שלחה אותי לבדיקת שדיים וזה הדאיג אותי כחשבתי ש/כל הקטע זה לקבל תרופה שמייבשת את זה וזהו שאלתי היא חה הסכנה מזה האם יכול להיות גידול או משהו? האם זה אומר שאני לא אכנס להריון שוב יענו יש סיכוי לשני הדברים האלה גם אם הוא נמוך? אנא טענו לי זה מאוד הדאיג אותי

20/03/2012 | 18:15 | מאת: חגית פוקס

רינה שלום, נשמע שיצאת מהרופאה מאוד מודאגת. אין לי אפשרות ובטח שזה לא יהיה אחראי מצידי על פי הנתונים שציינת ובלי לראות אותך לקבוע מה אכן הבעיה, יתכן שהרופאה שלך רוצה להיות בצד הבטוח ולכן שלחה אותך גם לבדיקת שד כדי לשלול פתולוגיה בשד שזה נשמע מאוד אחראי מצידה. נראה לי שכדאי שתחזרי לרופאה ותעלי בשיחה פתוחה איתה, מה היא חושבת שיש לך, מה הטיפול ומה המשמעות לגבי כניסה להריון. במקביל על פי המלצתה תלכי לבדיקת שד. חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה