הנקה 5 דקות

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

21/02/2012 | 14:19 | מאת: דואגת

שלום בני בן חודש וחצי ניזון מיניקה בלבד, בהתחלה ינק 10-12 דקות כל פעם משד והוא עלה במשקל יפה. לאחרונה הוא יונק 5 דקות בלבד משד אחד ומתחיל להשתולל ולא רוצה להמשיך אלא אם אני מעבירה אותו לשד השני לעוד 5 דקות בלבד למרות שיש חלב בשד הראשון. מה שמדאיג אותי הוא לפי מה שהבנתי בחמש דקות הוא מקבל את החלב הדליל ולא השומני, רוב הזמן צבע הצואה צהוב -ירוק. מה ניתן לעשות ? בתודה מראש

21/02/2012 | 17:03 | מאת: חגית פוקס

לדואגת, כשם שהרגלי האכילה שלנו שונים, כך גם יש שוני בין תנוקות. נראה שהתינוק שלך אוכל בזמן קצר, אך אם הוא עולה במשקל יפה וזה מספיק לו אין בעיה. את צודקת שהחלב שבא בסיום הארוחה הוא החלב האחור והשומני, אך יתכן מאוד שאצלך הוא מגיע כבר אחרי 3 דקות והוא מקבל אותו. חשוב שיקבל 7-8 הנקות לפחות ביממה ולא משך זמן ההנקות אם הוא ממשיך לעלות יפה במשקל. חגית

23/02/2012 | 11:46 | מאת: דואגת

תודה רבה לך יש לנו תור בטיפת חלב בעוד שבועיים מקווה שאכן הוא עדיין עולה יפה במשקל.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה