חזרה לעבודה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

16/02/2012 | 22:54 | מאת: יולדת שחוזרת לעבודה

שלום, ביתי בת חודשיים וחצי, ואני חוזרת לעבודה בעזרת ה' בתום חופשת הלידה. 1. רציתי לשאול, האם ניתן לאחר החזרה לעבודה לתת לילדה בימים בהם אני עובדת תמ"ל/חלב שאוב בשעות העבודה, ואילו בימים אחרים, בהם איני עובדת (שלישי ושבת) להניק במשך היום כל כמה שעות (לפי הביקוש). או שעדיף גם בימים שאיני עובדת, לתת לה מבקבוק בשעות היום. תודה על תשובתכם.

17/02/2012 | 12:56 | מאת: חגית פוקס

לחוזרת לעבודה היקרה, אין שום בעיה בימים שאת לא עובדת להניק את ביתך ואפילו רצוי שתניקי אותה בהם. ההאכלה מבקבוק היא תחליף לדבר האמיתי, אם את נמצאת,למה שלא תהנו את וביתך זו מזו? בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה