ריפלוקס

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

04/02/2012 | 21:28 | מאת: חגית

שלום, התינוק שלי בן 3.5 חודשים ומגיל 3 שבועות מקבל זנטק כי אובחן על ידי רופאת המשפחה כסובל מריפלוקס. אני מניקה הנקה מלאה, ורוצה מאוד להפסיק עם הזנטק. האם ישנן הנחיות לגבי הנקה שיתכן ויעזרו עם הריפלוקס?

הפסקת טיפול תרופתי נעשית בהתייעצות עם הרופא המטפל בלבד, ולא ניתן לקבל המלצה להפסקת התרופה, בוודאי שלא דרך פורום הנחיות כלליות שיכולות לסייע בנוגע לרפלוקס והנקה קשורות בפיזיולוגיה של הקיבה: סוגר הקיבה לעיתים לא מתפקד כראוי , דבר הגורם לתכולת הקיבה להלחץ החוצה בשינוי תנוחתי, או בזמן מאמץ (כמו התרוקנות - פיפי, קיקי). ההמלצה היא לאפשר לתינוק לשהות במנח זקוף יחסית לאחר הנקה, ולא להשכיב על הבטן או על הגב מייד לאחר מכן. בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה