אחסון חלב שאוב לאחר האכלה מבקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

31/01/2012 | 14:56 | מאת: קרן

שלום, ברצוני לשאול, אם שאבתי חלב ואחסנתי בבקבוק אשר נאכל ממנו מעט, האם ניתן לשמור במקרר ולהשתמש בו שוב? או שזה בעייתי מכיוון שכבר האכלתי מאותו בקבוק? בתודה מראש! קרן

ניתן להאכיל מאותו בקבוק בתנאי שאוחסן בצורה סטרילית ככל הניתן במקרר ויש לתת את החלב תוך מספר שעות (4-8 שעות). מעבר לכך , אין להקפיא בהצלחה

01/02/2012 | 13:26 | מאת: קרן

תודה על המענה! רציתי לשאול שאלה נוספת. בחלק במקרים יוצא לי לשאוב כ3-4 שעות לפני ההאכלה (בסיום ההאכלה הקודמת), האם במקרה כזה עדיף להשאיר את החלב בחוץ או להעבירו למקרר ולחמם (עם מים פושרים) לפני ההאכלה? בתודה מראש, קרן

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה