הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

01/08/2011 | 00:17 | מאת: אפרת

אני הייתי מניקה 3 חודשים ובלי טוספות קמתי בוקר אחד לי ולא הייה לי גודש הנקי אותה והיא משחה לי את הפיטמה אחורה ומתחילה לבכות אז שעבתי ולא יאצה לי כלום מצד אחד עכשוב יש לי בצד שני אבל זה מתחיל ללכת אז אני נתתי לה סימילק ואני לא רוצה לשתמש בזה

01/08/2011 | 00:22 | מאת: אפרת

אני רק הנקתי עד עכשוב בלי בקבוקים ובלי לשעוב איך אפשר לחזיר את החלב זה מאוד חשוב לי תודה

הי אפרת אני מבינה את הדאגה, אבל קשה מאד לענות על שאלתך כי אין פרטים נוספים כלל. במצב של חשד לירידה בכמות החלב , מכל סיבה שהיא, אני מאד ממליצה לגשת לקבלת ייעוץ ממדריכה או יועצת הנקה כדי שתוכל לבדוק את הסיבה לכך ולהתאים טיפול . כפי שכתבה יעלה- יש במכבי נקודות של טיפת חלב בהן ישנן מדריכות ויועצות, או לפנות באופן פרטי . כדאי לגשת בהקדם. בהצלחה

01/08/2011 | 08:36 | מאת: יעלה דגן

שלום אפרת כניראה שחווית קפיצת גדילה- דרישת התינוקת עלתה לכמות גדולה יותר של חלב ועדיין גופך לא ייצר מספיק. במקרה כזה יש להניק לעיתים קרובות וגופך יגדיל את הכמות בהתאם לדרישת התינוקת. מכיוון שהתחלת לתת סמילאק, כניראה גופך כעת מיצר פחות חלב. עלייך להניק לעיתים קרובות יותר בהתאם לדרישת התינוקת וכך גופך יפצה על החסר. את יכולה להגדיל את כמות החלב ע"י שאיבות ומתן חלב שאוב כאשר התינוקת לא רגועה. בנוסף נסי לקחת גלולות חילבה 3 גלולות שלוש פעמים ביום במשך 72 שעות ולאחר מכן תרדי בהדרגה במינון,עד להפסקה. רוגע ומנוחה גם יכול להגביר את כמות החלב. בהצלחה יעלה,

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה