יועצת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

25/01/2012 | 09:42 | מאת: אביגיל

שלום אשמח לקבל המלצה על יועצת הנקה באזור כפ"ס/רעננה/הוד השרון. האם יש אפשרות דרך הקופה? בתי לאחר התרת לשון קשורה, והתייעצות עם יועצת הנקה מספר פעמים..אך לצערי ללא שיפור בתפיסה שלה את השד. מכאיבה לי מאד... אשמח לעזרה :)

ישנו אתר אינטרנט המפרסם את שמותיהן של יועצות הנקה מוסמכות IBCLC . ממליצה לחפש לפי האתר. מעבר לכך, אין במכבי יועצות זמינות בכל מקום, באזור מרכז דרום יש את יעלה שעובדת במודיעין. ישנו מרכז המנוהל בירושלים על ידי ד"ר ליבוביץ' רופאת ילדים ויועצת הנקה. היעוץ הוא חינמי והוא מדהים - ברמה מקצועית מובילה ושירות אדיב וזמין. אולי כדאי לעשות את המאמץ, או לפחות לשוחח איתן בטלפון ולקבל ייעוץ... בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה