הנקה ומחזור

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

12/01/2012 | 10:57 | מאת: טלי

שלום, אני מניקה את בני בן ארבעה וחצי חודשים הנקה מלאה מיום הוולדו. בחודש האחרון התחלתי לתת לו מוצקים, הוא די גדול לגילו (באחוזון 97 במשקל ובאורך) והוא אוכל לארוחת צהריים מרק (כ- 4 כפות בסביבות שעה 14:00) וארוחת בין ערביים פרי (כ- 2 כפות בסביבות שעה 17:00) אחרי כל ארוחה אני משלימה לו בהנקה ובמהלך היום והלילה הוא יונק כרגיל. היום קיבלתי מחזור והדבר קצת הדאיג אותי... הבנתי שכל עוד שמניקים לא מקבלים מחזור... האם הדבר נורמלי? האם תהיה השפעה על כמות או איכות החלב? אודה לתשובתכם

12/01/2012 | 12:11 | מאת: יעלה דגן

12/01/2012 | 12:18 | מאת: יעלה דגן

הי טלי, ישנם נשים שמקבלות ווסת למרות שהן מניקות, זה בהחלט נורמאלי. זה לא אמור להשפיע על כמות או טיב החלב. לפעמים בזמן הווסת טעם החלב משתנה ויש תינוקות שלכן אוכלים פחות בימים אלו. יעלה

12/01/2012 | 16:10 | מאת: טלי

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה