שילוב בקבוק בלילה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

10/01/2012 | 17:08 | מאת: אביגיל

אביגיל ויעלה שלום בהמשך לשאלותיי.. אני רוצה להתחיל לתת לבתי בת השבועיים וחצי חלב שאוב מבקבוק פעם אחת במהלך הלילה. מה הדרך הטובה להתחיל לעשות זאת?ובכלל כיצד מתחילים לשלב שאיבה בהנקה.. כרגע אני קמה להניק אותה, אחרי שיש לי גודש בשד כי היא ישנה בינתיים 5-6 שעות בלילה. תודה

12/01/2012 | 11:57 | מאת: יעלה דגן

היי אביגיל, לרוב מומלץ להתחיל לתת בקבוק לא לפני גיל חודש מכיוון שזה יכול לשבש את ההנקה ולפגוע ביכולת התינוק לינוק. לשאיבה מידי פעם אפשר לשאוב לפני אחרי או בזמן ההנקה. שאיבה היא מיומנות נירכשת וייתכן שיעברו כמה ימים עד שתגיעי לכמות של חלב הנידרשת.זרימת החלב קלה יותר כאשר את רגועה ונינוחה, מומלץ לשאוב מצד אחד, עד שזרימת החלב פוסקת ואז לעבור לצד השני. לחזור על פעולה זו מספר פעמים לפי הזמו העומד לרשותך. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה