ילדתי פג, ולא מצליחה לשאוב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

22/12/2011 | 09:46 | מאת: מיטל. ו

שלום לכן, ילדתי לפני שבועיים את בני הקטן בשבוע 27 וכרגע הוא נמצא בפגיה, התחלתי לשאוב עם משאבה חשמלית ובהתחלה זה עבד טוב, כי הכמות שיצאה תאמה את הכמות שהוא אכל, בשבוע שעבר נאלצתי לעבור גרידה בעקבות כך שהשלייה לא יצאה אצלי שלמה, ועכשיו כמעט ואין לי חלב בכלל, כשאני שואבת יוצאות רק כמה טיפות קטנות, מה לעשות??? מה זה אומר, אני לא אוכל לשאוב לו יותר??? בבקשה אם יש תשובה אני אשמח לקבל!!!!

23/12/2011 | 08:22 | מאת: יעלה דגן

שלום מיטל, כנראה שהגרידה שינתה את המאזן ההורמונאלי שלך וגרמה לירידה בכמות החלב. גם מתח, חרדה וכאב יכולים להשפיעה על זרימת החלב. את לא צריכה להתייאש. תמשיכי לשאוב חלב בין 8 ל 10 פעמים ליום. אם לא יוצא חלב במשאבה את יכולה לשאוב גם ידנית, זה יעלה את הכמות. נסי לקחת גלולות חילבה, 3 גלולות שלוש פעמים ביום. לאחר 72 שעות רדי במינון בהדרגה. אם זה לא עוזר יש אפשרות לקחת מתליום, תרופה כימית שמעלה את כמות החלב. יש לפנות לרופא לקבלת מרשם. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה