משאבת חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

18/12/2011 | 14:57 | מאת: אורית

שלום רב, בני בן 3 חודשים, יונק הנקה ישירות מהשד ומידי פעם מקבל פורמולה כתוספת קטנה. עד היום לא השתמשתי במשאבות כלל! אני מתכננת להשאירו ל 5 שעות בקרוב במשפחתון, מה שאומר שאצטרך לשאוב את המנה בזמן שלא נהיה ביחד. אני מעוניינת לקנות משאבה ידנית בלבד ולא חשמלית. האם אפשרי להסתדר עם משאבה ידנית כאשר אני שואבת פעם ביום בלבד? תודה !

בהחלט אבל זאת לא משימה קלה בכלל את צריכה להיות אמד יסודית, לשאוב ולרוקן היטב את השד, לבצע עיסוי ולשאוב שוב מכל שד. אחרת די מהר כמות החלב תרד משמעותית בשעות שאת לא מניקה בהן. משאבה ישנית דורשת הרבה עבודה, מושעות והקפדה על ריקון יעיל של השד. גם כשהחלב מפסיק לצאת, הפסיקי, בצעי עיסוי ותשאבי שוב מאותו שד עוד מספר דקות. בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה