בעיה בהנקה תת פעילות בלוטה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

08/12/2011 | 01:04 | מאת: תת פעילות בלוטה והנקה

שלום, החלה לי תת פעילות בבלוטה לאחר חמישה חודשים מלידת ביתי הבכורה לפני כשנה וחצי. מאז טופלתי באלטרוקסין.לפני חמישה חודשים ילדתי את ביתי השניה ודואגת להיות מאוזנת. בחודשיים האחרונים יש לי נשירה איומה, יובש איום בעור- אך יצור החלב היה תקין וכך גם בדיקות הגם. אתמול באופן פתאומי חלב שינוי משמעותי ביצור החלב- כמעט ואין חלב והתחלתי עם תוספות. מה זה אומר? הרי אני מאוזנת בבדיקות הדם שלי. בחודש וחצי האחרונים התחלתי עם הכדורים בפורמולה החדשה- אולי יש השפעה? האים אפשרי שחל פתאום שינוי בבלוטה? אני אובדת עצות וחוששת. כמובן שמחר אלך לבצע בדיקת דם, אבל בכדי לעלות על שינוי זה יקח רק בבדיקה עוד שלושה שבועות ואני דואגת שההנקה תהרס ותעלם כפי שקרה לי בלידה הראשונה. אשמח להכוונה תודה

08/12/2011 | 12:17 | מאת: יעלה דגן

שלום, ע"מ לדעת אם הירידה ביצור החלב קשורה בבלוטה תצטרכי לחקות לתשובת בדיקת הדם. בכל מיקרה ללא קשר לסיבה ע"מ להגביר את הספקת החלב שלך חשוב להניק לעיתים קרובות, כל שעתיים שלוש. בסוף ההנקה תשאבי חלב ע"מ להגביר את הכמות ולהוסיף גירוי ליצירת חלב. רצוי, אם יש צורך בכך, להוסיף חלב שאוב ולא לתת תמ"ל. תוספת של גלולות חילבה 3 כדורים שלוש פעמים ביום גם עשויה לעלות את כמות החלב. בהצלחה יעלה

08/12/2011 | 15:15 | מאת: אני

תודה על תשובתך, היכן ניתן לרכוש את הכדורים? האם יש השפעת ריח של הכדורים דרך עור וזעה של האם? תודה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה