כמות חלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

17/11/2011 | 10:14 | מאת: דליה

שלום, אני שואבת ומאכילה את ביתי מיום שהיא נולדה (היו הרבה בעיות עם ההנקה ולא רציתי לוותר על חלב אם) היום ביתי בת חודש. עד לפני מספר ימים הייתי שואבת המון בכל שאיבה בממוצע 100 ובגלל שהיא לא אכלה את כל הכמיות האלה הקפאתי בשקיות. בימים האחרונים כמות החלב שאני שואבת ירדה מאוד בממוצע 70 וכמות האוכלת שלה עלתה 80-90. יש לי כמה שאלות 1. את החלב הקפוא אני מפשירה במקרר האם אחרי ההפשרה אפשר לערבב אותו עם חלב שנשאב באותו יום? 2. איך אני גורמת שוב לייצור מוגבר של חלב, מה הסיבה? 3. אני חוששת שבסוף יגמר לי המצבור שבמקרר ואז אני האצטרך לשלב לה ארוחות עם מטרנה, האם זה אפשרי לתת חלק מהארוחות חלב אם וחלק מטרנה? תודה דליה

17/11/2011 | 10:16 | מאת: דליה

שכחתי לציין שיש לי שד אחד שמייצר יותר מהשד השני ולפני ההריון היו לי בעיות של עודף פרולקטין וטופלתי תרופתית במשך כ 13 שנה (עד ההריון)

18/11/2011 | 14:14 | מאת: יעלה דגן

הי דליה, 1. זה אפשרי, חשוב שהחלב הטרי והמופשר יהיו באותו הטמפרטורה ואז ניתן לערבב ביניהם ולתת מיד. 2.כמה פעמים ביום את שואבת? יש לשאוב לפחות 8 פעמים ביום ואפילו יותר (כעשר פעמים) ע"מ להגביר את הגירוי ליצור החלב. נסי לקחת חילבה, שלוש גלולות שלוש פעמים ביום, לאחר 72 שעות את יכולה לרדת בהדרגה במינון. 3. ניתן לתת פורמולה וחלב שאוב אך כמובן לא לערבב באותו הבקבוק. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה