הנקה וחזרה לעבודה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

09/11/2011 | 19:35 | מאת: מור

שלום רב, חזרתי לעבוד בין 8-4 אני מניקה את ביתי בבוקר לפני שאני הולכת לעבודה ומרגע שהיא חוזרת מהמשפחתון, במהלך היום היא אוכלת מטרנה משום שאני לא מצליחה לשאוב, האם במצב כזה ימשיך להיות לי חלב בשעות שאני איתה למרות שבמחצית היום אין כל הנקה? (במהלך היום אני מרגישה את השדים גדושים אבל לא משהו שגורם לכאבים)

11/11/2011 | 12:40 | מאת: יעלה דגן

הי מור, החלב אמור להישאר ולהתאים לצרכים המשתנים של התינוקת.נשים רבות משלבות פורמולה והנקה. ע"מ להגביר את כמות החלב אני ממליצה לך כשאת איתה, בסופי שבוע או חופשות להניק ללא תוספות וכשאת בעבודה לתת מטרנה. כמובן אם זה אפשרי עדיף לשאוב ולתת את החלב שלך. אם היא בת 4 חודשים את יכולה להתחיל בטעימות של פירות וירקות ומגיל חצי שנה את יכולה להוסיף שתי ארוחות של מוצקים במקום הנקה. יעלה

11/11/2011 | 14:13 | מאת: מור

תודה רבה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה