איחסון חלב שאוב בדרכים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

02/11/2011 | 10:20 | מאת: דליה

שלום, השבוע אנחנו צריכים לצאת מחוץ לעיר בפעם הראשונה עם הילדה ויש לי כמה שאלות 1. חלב שהיה במקרר כמה זמן אפשר להחזיק אותו בציידנית? 2. חלב שאני אשאב בדרך כמה זמן אפשר להחזיק בציידנית והאם אפשר להעביר אותו אח"כ למקרר ושוב לציידנית. 3. האם אפשר לשים באותה שקית אחסון חלב משאיבות שונות? אין בעיה של טמפ'? תודה דליה

הי דליה אין בעיה להחזיק חלב שאוב בציידית עם קרחון כחול מתאים (בין 8-12 שעות) תלוי באיכות הקרחון, ואת החלב ניתן אח"כ או להקפיא או לשים במקרר. מומלץ שחלב שהוצא מהמקרר אל הצידנית לא יחזור למקרר . ניתן לאחד חלב ששאבת, ולשים באותה שקית באותו היום, בתנאי שהשקית נשמרה בקירור במקרר (או בקרחון שמקרר היטב למספר שעות בלבד). בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה