הנקה כשחוזרים לעבודה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

23/10/2011 | 21:39 | מאת: מור

בשבוע הבא אני חוזרת לעבודה ובתי בת 3 חודשים עם הנקה מלאה, האם כאשר היא תקבל במשפחתון מטרנה ישאר לי חלב לתת לה בשאר היום מבלי לשאוב?? (בילדים הקודמים שאבתי אבל זה פשוט מתיש.. ולוקח המון המון זמן.) אודה לתשובה

אם את מתכוונת להוריד את כל ההנקות בזמן שאת בעבודה, את חייבת לעשות זאת בהדרגה. להוריד כל כמה ימים הנקה אחת, ואת השאר להמשיך לשאוב . את החלב שאת אוגרת תתני לתינוקת שיתנו לה במשפחתון. שאיבה לא אמורה להיות מתישה. מרבית הסיכוים שמדובר במשאבה לא מאד מוצלחת שדורשת ממך מאמץ מאד גדול כדי להגיע לכמות מספקת. אני ממליצה בחום לבדוק אם יש חברה שיש לה משאבה לא בשימוש או לרכוש דרך יד 2 או אם ניתן חדשה, של חברות כמו מדלה pump in style, או ה- Swing של חברת מדלה. יקל מאד על השאיבה ויאפשר לך להוריד בהדרגה את אספקת החלב כדי שלא תמצאי את עצמך עם גודש ודלקת בשד. בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה