הנקה +בקבוק מטרנה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

22/10/2011 | 13:45 | מאת: קרן

שלום, אני ילדתי לפני חודש, ואשמח לדעת אם ישנה אפשרות להניק במשך היום ובלילה לתת בקבוק מטרנה? אני שואלת לגבי מטרנה מכיוון שאיני מצליחה לשאוב הרבה. . תודה.

22/10/2011 | 20:03 | מאת: יעלה דגן

שלום קרן, כמובן שהנקה בלעדית עדיפה לך ולתינוק. אך אם ברצונך לתת מטרנה עדיף לעשות זאת בשעה קבוע פעם ביום. זה יוריד לך את כמות החלב אך לא אמור לפגוע בשאר היום. שבוע טוב, יעלה

23/10/2011 | 21:07 | מאת: קרן

תודה רבה. בעיקרון אני מעוניינת לתת מטרנה רק בערב לקראת שינה ובאמצע הלילה. ובמשך היום הנקה.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה