הנקה עם שתלי סיליקון

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

26/07/2011 | 18:37 | מאת: שיר

שלום , רציתי לדעת אם ישנו סיכון לתינוק בהנקה עם שתלי סיליקון בשד. האם נעשו מחקרים על כך שזה בטוח ואין סכנה שהסיליקון מפריש חומרים רעילים לצינורית החלב ? לפי מאמר שקראתי ע"י יועצת הנקה מאנגליה נאמר שישנו סיכון ולו קטן ואין היא ממליצה להניק אודה לתשובתכן,

הי שיר תחילה חשוב להבין מדוע נעשתה הגדלת חזה: האם מסיבה קוסמטית, או שהייתה התוויה רפואית -כגון שד אחד לא מפותח , או תהליך רפואי אחר. אם מדובר בהגדלה ללא רקע רפואי אחר , מבחינה תיאורתית אין בעיה להניק (הייתי ממליצה להיות במעקב אצל מדריכת הנקה ולעקוב אחר העלייה במשקל) אני לא מכירה את המאמר עליו את מדברת. מהחומר העדכני והתייעצות עם קולגה נוספת על הנושא- ידוע לנו שאין חשש להניק עם שתלים. בהצלחה

27/07/2011 | 14:42 | מאת: יעלה דגן

אין הוכחה שהסילקון מההשתלה ידלוף לשד, וגם אם יש דליפה המולקולות של הסילקון גדולות ואינן חודרות לחלב אם. כך שמומלץ להניק גם עם השתלים.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה