מחסור בחלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

18/06/2011 | 12:10 | מאת: vik

שלום לך, אני כבר ממש מיואשת, בני בן 5 שבועות מחר, אני מניקה מלא (לפחות מנסה) מהיום הראשון, עד שהסתדרתי עם עניין הפטמות הפצועות, אני מרגישה שייש לי פחות חלב מיום ליום,אני מניקה משני הצדדים בכל הנקה, צד אחד מתרוקן כליל, היום התחלתי לתת תוספת כי שני הצדדים כבר מתרוקנים והוא עדיין נשאר רעב ומחפש עוד. אני לוקחת טיפות ממימילק,הן עזרו תחילה אך כנראה זה הספיק להשפיע, אני שותה המון, אני ממש מיואשת ולא רוצה להפסיק להניק, אשמח לקבל עזרה. תודה

20/06/2011 | 17:48 | מאת: יעלה דגן

שלום ענת. יתכן שבנך כרגע נימצא בתקופה של קפיצת גדילה והוא זקוק ליותר חלב. ע"מ להגביר את הכמות עלייך להניק לעיתים קרובות יותר, כל שעתיים שלוש בהתאם לצורך. אם תישאבי חלב זה גם יגביר את הגירוי ויצור כמות גדולה יותר. ברגע שאת מוסיפה בקבוק פורמולה הגוף יוצר פחות חלב ובאמת יש ירידה בכמות. כיצד הוא עולה בעקומת משקל, חשוב שאחות או יועצת הנקה תבדוק את החיבור ותיראה שההנקה אפקטיבית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה