הפסקת שאיבות

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

02/12/2014 | 12:41 | מאת: יעל

שלום לצוות היועצות, מטעמי נוחות וניסיון קודם החלטתי לתת לבתי חלב שאוב בלבד. לאחר מספר חודשים וכמות גדולה של חלב במקפיא הורדתי בהדרגה את כמות החלב בכל שאיבה וכמו כן את כמות השאיבות. בשלב זה אינני שואבת כלל.....וזאת לאחר שבשאיבות האחרונות כמות החלב הייתה ממש מועטה. שאלתי היא - במידה אני לא חשה בגודש או באי נוחות האם זה בסדר לסיים את השאיבות בצורה זאת? ברור לי שיש עדיין חלב בשד במידה ואשאשב, האם זה בסדר שחלב זה ישאר בשד?האם הוא יתייבש מעצמו?האם פתאום הוא עלול לגרום לסתימה בצינורית/דלקת/גודש? תודה יעל

בוקר טוב יעל חשוב להיות זהירים , כדי למנוע גודש / דלקת . אם הכמות מעטה מאוד , ואין לך מלאות בכלל .את יכולה לא לשאוב , הדבר יתן מסר לגוף שהביקוש ירד , תתחיל הפחתת יצור , כמות חלב מעטה שניצאת בשד בהדרגה תיספג בגוף. יש לשים לב , אם יש לך מלאות או גודש חשוב לשאוב עד להקלה ,לא לרוקן את כל השד ,כדי למנוע סיבוכים ולהפחית יצור חלב . בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה