בהמשך לשאלות שנשאלו על חלב מופשר

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

21/09/2014 | 09:00 | מאת: אודליה

בוקר טוב, אשמח אם תוכלנה לחדד לי את הנקודה שהועלתה פה.... האם ניתן להפשיר את החלב הקפוא לתוך בקבוקים בתוך המקרר ולחמם בתוך 24 השעות את הכמות הרצויה לכל ארוחה? אם כן, לא ברור לי אז מדוע ההמלצה היא להקפיא כמויות קטנות כדי למנוע בזבוז.....החלב יכול לשמש תוך 24 שעות למספר ארוחות? תודה

אודליה שלום 1. אנו ממליצות להקפיא בכמויות קטנות חלב אם כיוון שהוא יקר . 2. כאשר אנו מפשירים מספר שקיות במקרר . אנו מחממים במים פושרים רק שקית אחת (מנה אחת ). לאחר שהתינוק מעוניין במנה נוספת נוסיף מנה נוספת , ( רצוי לא לערבב שקיות באותה ההאכלה, סיים מנה אחת ונשלים עם מנה נוספת ). 3.לא תמיד התינוק יונק את כל כמות החלב,לכן מה שנישאר עלינו לזרוק . 4. את הכמויות שאת מקפיאה בכל בקבוק או שקית , את יכולה להתאים לצורכי התינוק ולגילו,(60-80 מ"ל ) . גמר חתימה טובה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה