שימוש בחלב קפוא

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

21/09/2014 | 02:17 | מאת: יעל

שלום יועצות יקרות (: שתי שאלות נוספות לגבי חלב קפוא במקפיא.... * האם ריח החלב שהופשר (אחסון כראוי,נשאב לפני חודשיים) חזק יותר מריח חלב טרי?אני כמעט בטוחה שמדובר באותו הריח רק חזק יותר.....בכל מקרה הריח לא הכי נעים.... * ידוע כי חלב האם מתאים עצמו עם הזמן לגיל התינוק ולמה שהתינוק צריך בכל שלב.האם לאור זאת ניתן להשתמש בחלב מהמקפיא בלבד?כלומר שבאיזשהו שלב התזונה תתבסס על חלב מופשר בלבד? תודה רבה! יעל

שלום יעל 1. ריח החלב משתנה בגין תהליך ההקפאה וההפשרה .( יש לבדוק שלא החמיץ ) 2. למרות שחלב האם משתנה בהתאם לגיל התינוק , החלב השאוב שומר על ערכיו החשובים ביותר לתינוק. אפשר להתבסס על חלב מוקפא . והוא בעדיפות , יש לזכור שבגיל 6 חודשים התינוק מתחיל לקבל מזון מוצק . (בעתיד הלא רחוק יפתח בנק חלב אם , וכמובן החלב שיסופק הוא חלב מוקפא ). גמר חתימה טובה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה