גודש בשדיים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

05/09/2014 | 13:02 | מאת: ס.ק

שלום, אני ילדתי לפני כשבוע. הריון היה הריון פונדקאי ולכן אינני מניקה. קיבלתי 2 כדורים של דוסטינקס לייבוש חלב מיד אחרי לידה .בימים האחרונים נהיה לי גודש בשדיים ועקב כך גם כאבים חזקים. המליצו לי לשאוב את החלב. האם יש פתרונות נוספים להפטר מהגודש? תודה בברכה

07/09/2014 | 22:58 | מאת: יפעת

מקווה שהסתדרת .... עבר כבר זמן , בכל מקרה עלי כרוב להניח על החזה מיבש את החלב , לשים בחזיה לפרוס על החזה והחלב אמור לצאת החוצה , לא להתקלח במים חמים זה מגביר כאבים וגודש , ואם זה בלתי נסבל עד שתמצאי פיתרון תמיד אפשר לשאוב קצת כדי להפסיק את הכאב- תפני לטיפת חלב כדי שיראו לך מה לעשות מקווה שעזרתי שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה