השפעת בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/12/2016 | 20:42 | מאת: גיל

עשיתי בוטוקס במצח בתאריך 26/10 והשלמת טיפול ב 9/11. לאחר הטיפול השני המצח היה משותק לחלוטין וללא קמטים והייתי מרוצה. לפני 3 ימים המצח הפסיק ל"השתתק" וחזרו הקמטים. טיפול בוטוקס אמור להשפיע מינימום ל 3 חודשים כיצד ייתכן שעבר רק חודש וחצי וההשפעה מתחילה לפוג? יצרתי קשר עם הרופא והוא הזמין אותי "לביקורת" השבוע..האם ככה הבוטוקוס עובד שהשפעתו יורדת לאחר חודש וחצי? האם מותר להזריק עכשיו עוד במידה ויגיד שזה הפיתרון? מה דעתך?

גיל, תראה תגובות אחרות בפורום בנושא. השאלות שלך קיבלו כבר תשובות רבות. בהצלחה, ד״ר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים