מכשיר plexr - האם יש לו אישור של משרד הבריאות ?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/12/2016 | 09:26 | מאת: תמרי

האם לרופא מותר להביאו ולהשתמש פה ללא אישור של משרד הבריאות ?

תמרי שלום, לא יודע איך עובד הרופא הספציפי הזה אבל באופן כללי מותר לייבא ציוד רפואי לישראל לצורכי שיווק ומותר לייבא ציוד רפואי לצורכי שימוש פרטיים באחריות הרופא. לא חייבים להיות רוקחים או רופאים כדי לייבא ציוד רפואי אולם החוק מחייב לעמוד בדרישות משרד הבריאות ובדכ מנסיוני אי אפשר לשחרר מוצר מהמכס ללא אישור משרד הבריאות. מקווה שעניתי לך. בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים