בוטוקס להזעת יתר .................................

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/10/2016 | 19:48 | מאת: לילוש

שלום אני סובלת מהזעת יתר מאז שאני זוכרת את עצמי בית שחי כפות ידיים ורגליים כל חולצה שאני לובשת אחרי 20 דקות יש לה עיגולי זיעה ענקיים וגם בחורף זה אותו דבר. אני לא מעוניינת בניתוח כי שמעתי שיש את הבעיה של הזעה מפצה אבל שמעתי שבוטוקס עלול לעזור מה שכן אלו טיפולים יקרים כל חצי שנה האם ניתן לקבל סבסוד מקופ"ח לטיפולי בוטוקס להזעה בבית שחי לא מבחינה אסתטית אלה רפואית ?

שלום לילך, את בהחלט יכולה לנסות ולקבל עזרה מקופח אמנם כאדם ריאלי אני ספקן לגבי התוצאה של מאבק זה. תארי לך שכל הסובלים מהזעת יתר יקבלו עזרה זו - מדובר בהוצאה גדולה. הבוטוקס מוכר בסל הבריאות לטיפולים מסויימים אולם לצערי אינני איש בשורות ואין הכרה לטיפול בהזעת יתר. בכל מקרה בהצלחה. בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים