בוטוקס והתחמקות אלגנטית מן הנוגדנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/09/2016 | 23:12 | מאת: ננה

שלום ד"ר האם אפשר לאחר שלושה חדשים מהזרקת הבוטוקס (שלא הייתי מרוצה מתוצאותיו) להוסיף כמות קטנה של בוטוקס כדי לטפל ברפיון שבין הגבות? אינני רוצה לחזור על כל ההליך לפני שיעברו שישה חדשים לפחות ועכ שאלתי. אני נוהגת לעשות בוטוקס שנים ותמיד הייתי מרוצה ו" החזיק"לי לפחות שישה חדשים ואף יותר והפעם הזו אצל רופא חדש לא ממש הייתי מרוצה כי לאחר חדשיים כבר היה רפיון בין הגבות (אין לי קמטים רק מעוניינת במתיחהאזור המצחי שבין הגבות)יש לי אירוע בסוף החודש ועכ הייתי רוצה לרענן קצת אבל לא את כל ההליך בשל עניין הנוגדנים אני מקפידה על זמן של חצי שנה לפחות בין טיפול לטיפול אנא תשןבתך המקצועית והאנושית תודה ננה

ננה שלום, קיימים דיווחים בספרות למה שאת מכנה נוגדנים לבוטוקס אולם שכיחות התופעה היא מזערית ונדירה ביותר. בדכ ולפי העולה מסיפורך, הטיפול לחוסר שביעות רצון לבוטוקס נובעת מצורך בטיפול עם בוטוקס נוסף. לא הייתי ממתין חצי שנה אלה הייתי מזריק עכשיו על מנת לקבל את התוצאה הרצויה. לדעתי, כדאי לחזור לרופא המטפל ולספר לו את מה שסיפרת. טיפול אצל רופא אחר יהיה כרוך בעלות נוספת. בנוסף, בארץ רק שני סוגים של בוטוקס ולפעמים כדאי לנסות את שניהם לקבלת התוצאה הרצויה. בכל מקרה, בהצלחה דר ממלידר אבי, 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים