הרמת גבות וקמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/08/2016 | 19:47 | מאת: שלווה

שלום דר, פניתי לרופא לצורך הרמה מועטה של הגבות וכפועל יוצא של העפעפיים. לפני כשבוע בוצעה לי הזרקה של דיספורט בקמטים שבין הגבות ובקו הגבה (אינני יודעת בדיוק היכן בגבות אבל בוודאות לא בוצעה הזרקה באזור המצח העליון). הוסבר לי שבמכוון הרופא לא מזריק לאזור המצח בחלק שקרוב לשיער משום שהכוונה היא שהשרירים הללו ימשכו למעלה את הגבות שכן השרירים סביב הגבה הוחלשו באמצעות הדיספורט. התוצאה - לא רואים הרמה של העפעפיים, הקמט בין הגבות הטשטש אבל אני חשה שהקמטים שהיו לרוחב המצח בחלקו העליון של המצח בולטים הרבה יותר ועובדים יותר . אפילו נוצר מצב שיש עובי של עור בין הקמטים בחלקו העליון של המצח. אני מוזמנת לביקורת אצל הרופא בעוד מספר ימים. התבקשתי להתאזר בסבלנות שכן לדידו של הרופא תיתכן הרמה של הגבות רק עשרה ימים ממועד ההזרקה. אשמח לשמוע את דעתך המקצועית ביחס לקמטים שבולטים לי עכשיו בחלקו העליון של המצח וכן ביחס להעדר ההרמה של הגבות חרף הטיפול שבוצע. ומה אתה מציע לעשות תודה רבה

שלווה שלום, בינתיים לסמוך על עצמך ועל הרופא שבחרת שיטפל בך. בדכ הטיפול בסיבוכי בוטוקס הוא תוספת בוטוקס. לא תמיד ניתן להרים גבות עם בוטוקס בלבד ובטח כשרוצים השפעה לטווח ארוך. יש לשקול שילוב טיפול אחר. חומצה היאלורונית או חוטים או ניתוח לפי מה שמתאים באמת. על מנת לקבל יעוץ מיטבי כפי שמגיע לך (התרשמתי מאריכות שאלתך) אין ברירה אלא להיפגש פנים אל פנים. בכל מקרה, לבינתיים ממליץ שתחזרי אל הרופא שהתחלת אצלו את הטיפול במחשבה שתגיעו יחד לתוצאות המקוות. בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים