שאלה על חומרי מילוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/02/2016 | 16:34 | מאת: יגאל פליישמן

איזה חומר מילוי ללחיים ואיזו חומצה הילארונית מחזיקים הכי הרבה זמן

שלום יגאל, על מנת להדגיש או לבנות עצמות לחיים צריך לבחור בין טיפול קבוע לטיפול זמני. טיפול קבוע יהיה עם שתל בפעולה כירורגית בהרדמה מקומית במרפאה. טיפול זמני יהיה עם חומצה היאלורונית- קיימים עשרות סוגים או עם רדיאס. לטענת החברות המייצרות ההשפעה של החומרים באיזור עצמות הלחיים היא לכשנה עד שנה וחצי משתנה לפי כל מטופל ומטופל בהתאם לכמות החומר, טכניקת ההזרקה, ובגורמים שאין השפעה עליהם. אין ספק שרדיאס הוא חומר מילוי מעולה להשגת נפח, ההבדל העיקרי בינו לבין חומצה היאלורונית הוא בעובדה שאין חומר שסופג אותו ולכן במידה ורוצים להחזיר את הנפח המקורי יש להמתין עד שייספג במשך כשנה עד שנה וחצי. ומניסיוני כדאי שהרדיוס יוזרק עי רופא מיומן ומנוסה. בעוד שלחומצה היאלורונית יש חומר שסופג את החומר מהר ולכן גם רופא מיומן פחות יכול להזריק בביטחון. בברכה, דר ממלידר 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים