דאקר 34 פת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/02/2016 | 09:11 | מאת: שושי.

שלום. אני רוצה לעשות בוטוקס במצח. ומילוי של חומצה ללחיים קמתי צחוק אמרו לי להזריק בלחיים וזה יסדר את הקמטים בצידי השפתיים. האם זה נכון.? כמו כן קיבלתי 4 סוגי חומרים. מה הטוב ביותר. ?תיספורט ורסיטלין או בולטרן וסטיאג. תודה.

שלום שושי, לפעמים הזרקה באזור אחד משנה לטובה את מראהו של איזור אחר סמוך. בדכ על מנת לטפל בקמטים שלצידי השפתיים מזריקים דווקא לאותם איזורים ופחות מנסים לבנות את איזור עצמות הלחיים. הדיספורט הוא סוג של בוטוקס ובארץ יש שלושה סוגים בסהכ . יתר השמות שהזכרת הם של חומרי מילוי מסוג חומצה היאלורונית. כולם בטוחים לשימוש וההבדל ביניהם בסוג הקשרים בתוך החומרים, הבדל קטן במחיר, הבדל בסמיכות החומר ובהתאמה בשימוש הנכון בהם. לכל שם מסחרי שציינת יש סידרה של חומרים שונים שמתאימים להזרקה לאיזורים שונים. עוד הבדל הוא באישור ה אפ די איי האמריקאי, לחלק מהחומרים יש לא לכולם, לכולם אמנם יש אישור סי אי אירופאי ואישור משאד הבריאות הישראלי. אז כל החומרים טובים , ישנם טובים יותר או פחות לאיזורים מסויימים ולמטרות מסויימות בהזרקה ובתוצאה האסתטית. אשמח להיפגש ולהסביר יותר בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים