בוטוקס והחמרת פזילה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/11/2015 | 22:32 | מאת: אילנה

האם ייתכן שלאחר שהזרקתי בוטוקס בכמות קטנה לקימטי ההבעה בצידי העיניים,הוחמרה הפזילה שלי)כלומר העין נמשכת יותר פנימה?? האם ייתכן ןהבוטוקס משפיע על השרירים האחראיים על פזילה? האם השרירים שאחראיים על תזוזת גלגל העין אינם נמצאים בתוך ארובת העין? אודה על תשובתך הדחופה מודאגת תודה רבה

אילנה שלום, לצערי כן.. את צודקת.. בטכניקה שגויה של הזרקה החומר עלול להתפזר ולהשפיע בצורה שתארת. אני בטוח שהרופא לא התכוון ליצור מצב כזה. החדשות הטובות היחידות שיש לי הן שזה מצב זמני שיחלוף כשהחומר יספג עם הזמן. (בדכ ולפי האתר האמריקאי לכירורגיה פלסטית תוך כשלושה - ארבעה חודשים.) אולם מדובר בשרירים ולכן במאמץ עילאי תוכלי להשפיע עליהם למרות החומר. מצטער באמת וסליחה בשם הרופא שלבטח התכוון לתוצאה אחרת. מאחל לך להרגיש טוב במהירה דר ממלידר

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים