מתעניינת בניתוח חזה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

20/10/2015 | 17:51 | מאת: יעל

אני מתעניינת בניתוח הגדלת חזה , רציתי לדעת תוך כמה זמן ניתן לחזור לשגרה וכמה זה עולה?

שלום יעל, משך ההחלמה הינו שבועיים עד כחודש להחלמה ראשונית. במהלך תקופה זו ישנם כאבים (בפרט בהגדלה מאחורי השריר ובעיקר בשבוע הראשון), בצקות ונפיחויות, שטפי דם עוריים, בליטת הפטמות ואפילו שינויים בתחושה בשד ובפיטמה יתכנו. כל התסמינים הללו חולפים במהלך השבועות שלאחר מכן. מומלץ להימנע ממאמצים לשבועיים, ולא לשכב על הבטן לפחות כחודש, כנל לגבי הרמת משאות ונשיאת משקל - אסור בהתחלה והיכולת חוזרת בהדרגה כפי שהאיסור על הרמת משאות כבדים (הרמת הילדים לחיבוק וכו) מוסר בהמשך. הגדלת שדיים לא הוכחה כמפריעה להנקה או לכל פעילות גופנית כל שהיא. אולם לנשים רבות קיימת הפרעה בהנקה ללא קשר להגדלת חזה. עליך לזכור, כי צורת השדיים הסופית תראה לאחר מספר חודשים: רקמת השד מצויה בתהליכי ריפוי ובניה מתמשכים. התייצבותם אורכת זמן רב. הניתוח איננו משולל סיבוכים וסיכונים. העלות משתנה ובממוצע מתחילה מ 12,000 שח בתלות בחדר הניתוח וסוג השתלים. קיימת אפשרות לפריסת תשלומים נוחה. יש להיזהר ממחירים זולים במיוחד ואין מחיר גבוה במיוחד מבטיח הצלחה. בכול מקרה, היעוץ הפרטני הוא חלק בלתי נפרד מהטיפול ובמסגרתו ניתן להגיע להבנות בנושא. אין לראות בייעוץ בפורום באינטרנט תחליף ליעוץ פרטני או תשובה סופית לשאלותיך. מקווה שעניתי לך על שאלותיך ובעיקר שהבנת שהתשובות אינן חד משמעיות וניתנו באופן כללי. 054-4435085 דר ממלידר

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים