סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/09/2015 | 00:48 | מאת: שני

רציתי לדעת מה דעתך על הטיפול בסימני מתיחה באמצעות הזרקת פחמן דו חמצני , האם זה יעיל ? האם זה עובד על סימני מתיחה ישנים? האם יש לזה תופעות לוואי שליליות ?

שלום שני, סימני מתיחה סימנים אלו נוטים להיות תלויים בגורמים רבים כגון גנטיקה, שינויים במשקל בצורה קיצונית ולאורך זמן, איכות העור שנפגמת עם השנים - הגיל, חשיפה לגורמים שונים כמו השמש, שינויים הנובעים מתהליכים טבעיים הורמונליים או לידות וכו.. ובצורה פשוטה כשרופאים אומרים הרבה אז הם לא יודעים! שיטות הטיפול המקובלות הן בלייזר, בדרמה רולר, בגלי רדיו, באור ובפחמן דו חמצני ואפילו בניתוח! המשותף לכולם שאנו מעוניינים לשנות את הרכב העור באיזורי הסימנים עם עי יצירת קולגן ואלסטין מחודשת ועם עי הגברת החימצון הריקמתי באיזור. לדוגמא: לייזר מסוג NDYAG, אשר מטפלים בעזרתו כבר מספר שנים. מדובר בסדרת טיפולים המבוצעת על ידי רופא, שבה ידועים מקרים של כוויות כשהטיפול מבוצע לא נכון. התוצאות חלוקות, הטיפול מצליח חלקית, ישנם מקרים שכמעט ואינם מגיבים, ישנם מקרים שיש שיפור של יותר מ 50% וישנם מקרים מאוד מוצלחים ( ואותם כול הרופאים והמרפאות מראים בתמונות הלפני ואחרי ) . שימי לב שהטיפולים כולם פחות יעילים לסימנים ישנים. בכול מקרה, מדובר בסדרה של 14-8 טיפולים, אשר בהדרגה ישנו את סימני המתיחה. פחמן דן חמצני יעיל לפי ניסיוני בטיפול בפסי מתיחה- סטריאות, במיוחד באלה האדומים והטריים יותר. זה לא מוחק אך משפר. קחי בחשבון - יעיל כל עוד ממשיכים לעשות! אשמח להרחיב את היעוץ בנושא ולהתאים את הטיפול למקרה הפרטי שלך. 054-4435085 בברכת חג שמח, חתימה טובה ושנה מתוקה. דר ממלידר

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים