צניחת גבות ופרצוף זועף לאחר הזרקת בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/08/2015 | 09:52 | מאת: אמיר

שלום רב, בן 41, לפני כשבועיים עברתי הזרקת בוטוקס בשלושה אזורים מצח ורכות. לאחר ההזרקה הבחנתי שהחלק הקדמי של הגבות צנח, והחלק החיצוני של הגבות הורם, נוצר לי מראה זעוף, פנתי למרפאה לאחר שבוע ולדברי הרופאה שהזריקה לי זה אמור להסתדר לאחר שבועיים, האם ניתן לתקן את המצב באיזו שהיא דרך?

כן , בקלות , צריך להזריק עוד בוטוקס באזור נכון. השפעה תוך כמה ימים לפי מה שאתה כבר מכיר על עצמך. ממליץ להעזר ברופא שהתחיל את הטיפול. בכל מקרה בהצלחה 054-4435085. דר ממלידר

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים