מילוי שפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/07/2015 | 16:19 | מאת: אחת העם

מה החומר הכי מומלץ למילוי שפתיים, והאם אפשר שזה יראה טבעי לחלוטין? אני רואה נשים שעשו הזרקות וזה נראה מאוד לא טבעי. תודה ובברכה.

החומר המומלץ ביותר הינו הבטוח ביותר. חומצה היאלורונית. החיסרון בחומר הוא גם יתרונו. החומר זמני. רקמת השפתיים עשירה בכלי דם. לכן החומר נספג מהר יותר מבשאר חלקי הפנים. ישנן שיטות וטכניקות לפיזור חומרים קבועים שאינני ממליץ עליהם. ישנם רופאים היודעים וממליצים לעבוד עם חומרים אלו. ישנן שיטות נוספות להשגת מראה טבעי ועל זמני. אופציה נוספת היא לא לטפל ולהשלים עם המראה הטבעי. אני מזמין אותך לקבוע פגישת יעוץ להתאמת הטיפול למטרותיך.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים