קמטים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

09/12/2014 | 15:14 | מאת: תמר

שלום, רציתי לדעת האם הזרקת חומצה היאלרונית מותרת מתחת לעיניים? והאם ישנם סיכונים?

30/12/2014 | 00:12 | מאת: ד"ר כהן שרית

התוויה שכיחה של מילוי בעזרת חומצה האילו רונית הינה מילוי שקע הדמעות .בכל הזרקה של חומרי מילוי ייתכנו תופעות לוואי כגון נפיחות ולעיתים נדירות שטפי דם, אילו חולפים לאחר מס ימים. פרטנית לגבי אזור עפעף תחתון רצוי שהזרקה תתבצע על ידי רופא מומחה מנוסה האמון על האנטומיה והזרקה באזור זה.בהצלחה

25/01/2015 | 18:14 | מאת: אבי שני

יש היום מספיק תכשירים, שחוסכים את ההזרקות ומשיגים תוצאות מדהימות.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים