חיפה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

31/10/2014 | 08:05 | מאת: מיכל

לפני שבוע הייתי בטיפול בוטוקס באזורים: מצח ואזור העיניים אצל פלסטקאי רופא במקצועו בתחום הפלסטיקה . לאחר מספר ימים עפעף עיין ימין צנח , נלחצתי וניגשתי לרופא שיראה את הבעיה והאם ניתן לטפל. הרופא לקח את הענין בשיוויון נפש ואמר כנראה הזרקתי קצת יותר מדי ושאין מה לעשות וזה יעבור תוך שבועיים, זה כמובן פוגע בהתנהלות היומיומית ,ובאיכות החיים. שאלתי האם בכל זאת ניתן לעשות לשיפור המצב תודה

11/11/2014 | 12:09 | מאת: ד"ר כהן שרית

אם מדובר בצניחת עפעף,כפי שאת מתארת ניתן להשתמש בטיפות עיניים איודיפין ואז העפעף עולה כ2 ממ. מומלץ לא להשתמש יותר מ10 ימים שכן שימוש ממושך עשוי לגרום לדלקת של הלחמית.אם מדובר בצניחת גבה ניתן להרים את זנב הגבה. בכל מקרה משך האפקט זמני ויחלוף.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים