הידוק העור

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

29/08/2014 | 23:54 | מאת: שני

אני בחורה די רזה עם מעט רפיון בירכיים הפנימיות ומעט סימני מתיחה באזור, רציתי לדעת מהן השיטות הלא ניתוחיות הטובות ביותר כיום למיצוק העור , ומהי יעילותן במצב כזה ?

21/09/2014 | 23:05 | מאת: ד"ר כהן שרית

תלוי כמובן בדרגה של ריפיון העור, מידת האלסטיות העורית, המצאות של עודף עורי וכו. את מציינת שהרפיון קל, אולם קיימים לדבריך גם סימני מתיחה המעידים על אלסטיות עורית ירודה.בדיקה פיזיקלית תאפשר ניתוב טיפולי . ככלל ניתן לבצע הידוק עי שימוש בטכנולוגיות מתקדמות- גלי רדיו למיצוק ( טוב לריפיון קל, נדרשת סדרת טיפולים) ובמקרים מסויימים מתאימים שאיבה במהלכה מתבצע גירוי של השכבה הדרמלית של העור עמ לעודד התכווצות ומיצוק עור.בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים